Security Awareness

Nog steeds wordt verreweg het merendeel van de beveiligingsincidenten veroorzaakt door onwetendheid of onachtzaamheid van de eigen medewerkers. Natuurlijk spelen hackers hierop in door bijvoorbeeld Phishing Mails zo authentiek mogelijk te maken, of kan het verlies van een USB-stick, niet altijd worden voorkomen. Toch kan veel vaak wel worden voorkomen wanneer mensen zich bewust zijn van de risico’s en daardoor begrijpen waarom de organisatie soms die hinderlijke maatregelen heeft genomen.

Met de Security Awareness Training van NewDay leren uw medewerkers wat in hun omgeving, in hun situatie de IT risico’s zijn en welke maatregelen uw organisatie heeft genomen. Zo weten zij niet alleen wat hun verantwoordelijkheid is, maar weten ze ook wat het belang is van deze verantwoordelijkheid.

Met onze security awareness training kunnen we aangeven hoe uw medewerkers zich hebben ontwikkeld. Vooraf nemen we bij de start een test af en achteraf doen we hetzelfde.

Afhankelijk van de vraag aan welke mensen we de training geven en met welk beoogd eindresultaat,  zetten wij meestal een multidisciplinair team in; informatiebeveiligingsspecialisten, gespecialiseerde juristen en technische cyber security specialisten. Hierdoor heeft u altijd de juiste kennis aan boord.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan middels ons contactformulier
of bel: +31 6 15 94 61 42 of mail info@newdayriskservices.nl.