Boardroom trusted IT advisor

Soms is het handig om als directie of management iemand naast je te hebben staan die ondersteuning kan bieden bij het nemen van strategische IT-beslissingen. Niet ieder directielid heeft immers een IT-achtergrond en de impact die IT kan hebben op de organisatie is soms groot; financieel, mensen, manier van werken, wijze waarop klanten worden bereikt en bediend, etc.

De IT-adviseurs van NewDay worden regelmatig gevraagd deze klankbordrol voor directies en management te vervullen. Soms alleen bij grotere vraagstukken, soms door een periodiek overleg waarbij lopende zaken worden doorgesproken.

Waarom kiezen deze organisaties voor NewDay in deze rol?

  • Onze mensen hebben soms wel 20 jaar ervaring opgedaan in IT advies en IT audit. Hierdoor hebben wij veel in de praktijk kunnen leren. Daardoor kunnen wij snel beoordelen of iets marktconform is, wat de risico’s zijn en wat mogelijke alternatieven zijn.  Wij zijn daardoor in staat soms ‘vage’ zaken, concreet en tastbaar te maken waardoor zorgvuldige besluitvorming beter mogelijk is.
  • Doordat wij een aantal ‘gouden’ principes hanteren en die we ook waar maken, zijn we in staat daadwerkelijk aantoonbare waarde toe te voegen. Deze principes zijn:
    • IT moet altijd aantoonbaar ondersteunend zijn aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen.
    • IT moet aantoonbaar waarde creëren en niet alleen geld kosten.
    • IT leveranciers en IT afnemers dienen in dezelfde situatie beide ‘beloond’ of ‘bestraft’ te worden. Dit voorkomt tegenstrijdige belangen.
  • Wij zijn onafhankelijk en hebben dus geen belang bij de keuzes die u maakt.
Vraag vrijblijvend meer informatie aan middels ons contactformulier
of bel: +31 6 15 94 61 42 of mail info@newdayriskservices.nl.