informatiebeveiliging cybersecurity New Day

Per 1 juli gaat Emiel Ganeshi bij NewDay beginnen als cyber security-consultant. Wij zijn ontzettend blij met de komst van Emiel en de aanvulling die hij gaat brengen!

Per 1 juli gaat Emiel Ganeshi bij NewDay beginnen als cyber security-consultant. Wij zijn ontzettend blij met de komst van Emiel en de aanvulling die hij gaat brengen! Hieronder stelt Emiel zichzelf kort voor.

“Mijn naam is Emiel Ganeshi (30 jaar), Cyber Security Adviseur bij het Ministerie van Defensie.
In 2018 ben ik mijn Cyber Security carrière begonnen bij de overheid en sindsdien heb ik al bijna honderd assessments en pentests uitgevoerd. Doordat er bij mijn huidige werkgever altijd veel ruimte is geweest voor zelfontwikkeling is mijn expertise breed opgebouwd. Van Unix tot Linux systemen, ik heb vrijwel alles voorbij zien komen. Na jarenlang advies te leveren als Cyber generalist heb ik mij het laatste jaar gespecialiseerd in Windows en Red Teaming.
Door de jaren heen ben ik doorgegroeid van pentester tot coördinator waar ik mij vooral bezighoud met plannen, begeleiden en faciliteren. Dit betekent dat mijn werkzaamheden zich niet alleen meer op het uitvoerende niveau bevinden. Deze verandering heeft ervoor gezorgd dat het nu tijd is om naast mijn huidige baan een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf 1 juli ben ik ook werkzaam voor New Day Risk Services.”